Dječji vrtić Buje raspisuje natječaje za radna mjesta kuharica i čistačice

Dječji vrtić Buje raspisuje natječaje za radna mjesta kuharica i čistačice


Dječji vrtić Buje raspisuje natječaje za radna mjesta kuharice i čistačice

Upravno vijeće Dječjeg vrtića Buje objavilo je natječaje za popunu dva radna mjesta na neodređeno vrijeme. Traže se kandidati za poziciju kuhara/ice s potrebnom srednjom stručnom spremom i spremačicu s nižom stručnom spremom ili osnovnom školom.

Traži se kuhar/ica s iskustvom
Za radno mjesto kuhara/ice potrebno je posjedovanje srednje stručne spreme za kuhara/icu, zdravstvena sposobnost i trogodišnji probni rad. Kandidati su dužni priložiti dokumente kao što su preslik domovnice, osobne iskaznice, svjedodžbe o završenom školovanju, te potvrde nadležnih sudova i centra za socijalnu skrb.

Oglas za poziciju spremačice
Za mjesto spremačice traži se osoba s nižom stručnom spremom ili završenom osnovnom školom, također spremna na trogodišnji probni rad. Pored općih dokumenata, kandidati trebaju priložiti uvjerenja sudova i centra za socijalnu skrb.

Prijave za oba natječaja primaju se poštom do 30. travnja 2024., a rezultati će biti objavljeni u roku od 45 dana od završetka prijavnog roka. Natječaji potiču ravnopravnost spolova i daju prednost kandidatima koji su hrvatski branitelji ili civilne žrtve Domovinskog rata sukladno zakonskim propisima.

Dječji vrtić Buje ističe važnost ravnopravnog zapošljavanja i zadržava pravo poništenja natječaja.

Vezani dokumenti:

Natječaj za popunu radnog mjesta spremačice (m/ž) na neodređeno
Natječaj za popunu radnog mjesta kuharice (m/ž) na neodređeno

Ažurirano 09.05.2024.

Natječaj za spremačicu je poništen radi nepotpune dokumentacije.

Odluka o poništenju natječaja